Terug

5 tips voor een groene slaapkamer: hoe kies je de juiste planten voor je slaapkamer

  • Door Mieke
  • Wednesday 25 / 01 / 2023 0
5 tips voor een groene slaapkamer: hoe kies je de juiste planten voor je slaapkamer

Een slaapkamer met planten kan een oase van rust en ontspanning zijn. Maar hoe kies je de juiste planten voor je slaapkamer? Hier zijn 5 tips om je op weg te helpen:

Kies planten die niet te veel licht nodig hebben. Als je slaapkamer geen direct zonlicht krijgt, kies dan planten die het goed doen in indirect licht, zoals de Zamioculcas of de Dracaena.

Kies planten die geen vochtigheid nodig hebben. Als je geen tijd of zin hebt om regelmatig je planten te sproeien, kies dan planten die het goed doen in een droge omgeving, zoals de Sansevieria of de Euphorbia.

Kies planten die niet te veel stof produceren. Als je allergisch bent voor stof, kies dan planten die weinig stof produceren, zoals de Phalaenopsis of de Orchidee.

Kies planten die niet te veel ruimte innemen. Als je weinig ruimte hebt in je slaapkamer, kies dan kleinere planten, zoals de Ficus Benjamina of de Crassula.

Kies planten die niet giftig zijn. Als je huisdieren hebt, kies dan planten die niet giftig zijn voor dieren, zoals de Spathiphyllum of de Epipremnum.

Met deze tips in gedachten kun je de juiste planten kiezen voor je slaapkamer, zodat je kunt genieten van een groene oase van rust en ontspanning.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beddengoeddeals.nl 9 / 10 - 633 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen