Terug

Het perfecte hoeslaken opvouwen: 5 slimme tips

  • Door Mieke
  • Wednesday 18 / 01 / 2023 0
Het perfecte hoeslaken opvouwen: 5 slimme tips

Het opvouwen van een hoeslaken kan soms best een uitdaging zijn, vooral als het laken te groot is of als je niet helemaal zeker bent hoe je het moet doen. Gelukkig zijn er een aantal trucs die je kunt gebruiken om het opvouwen van je hoeslaken gemakkelijker te maken. Hier zijn onze top 5 tips voor het opvouwen van een hoeslaken tot een perfecte vierkante bundel:

Maak het laken eerst goed glad. Voordat je begint met het opvouwen van het laken, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het laken helemaal glad en pluisvrij is. Zoek eventuele knopen of kreukels op en maak ze glad voordat je verder gaat.

Vouw het laken doormidden. Neem het laken met beide handen vast en vouw het doormidden zodat de twee hoeken tegen elkaar aan liggen. Dit zorgt ervoor dat het laken makkelijker te beheren is tijdens het verdere opvouwen.

Vouw de lange zijden naar binnen. Neem de twee lange zijden van het laken en vouw ze naar binnen, zodat ze elkaar netjes overlappen. Dit zorgt ervoor dat het laken opvouwt tot een rechthoek met gelijke zijden.

Vouw het laken in de lengte doormidden. Neem het laken met beide handen vast en vouw het doormidden, zodat de twee lange zijden elkaar raken. Dit zorgt ervoor dat het laken opvouwt tot een vierkant met gelijke zijden.

Vouw het laken nog een keer doormidden. Neem het laken opnieuw met beide handen vast en vouw het doormidden, zodat de twee hoeken elkaar raken. Dit is de laatste stap in het opvouwen van het laken en zorgt ervoor dat het laken opvouwt tot een klein, netjes en gemakkelijk op te bergen vierkant.

Door deze tips te volgen, zal het opvouwen van je hoeslaken een fluitje van een cent zijn. Zo heb je altijd een nette en ordelijke stapel hoeslakens in je linnenkast, zonder dat je er al te veel moeite voor hoeft te doen.  

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beddengoeddeals.nl 9 / 10 - 633 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen