10 manieren om je beddengoed zachter te maken

  • Door Mieke
  • Saturday 21 / 01 / 2023 0
10 manieren om je beddengoed zachter te maken

Wie houdt er nu niet van zachte, comfortabele beddengoed waar je heerlijk in weg kunt kruipen? Maar soms kan het voorkomen dat je overtrek wat ruwer aanvoelt dan je zou willen. Gelukkig zijn er een aantal dingen die je kunt doen om je beddengoed zachter te maken.

Was je beddengoed regelmatig. Door het regelmatig te wassen wordt het zachter en voelt het comfortabeler aan. Zorg ervoor dat je het op een lage temperatuur wast en gebruik een milde wasmiddel om te voorkomen dat het ruw wordt.

Gebruik wasverzachter, dit zorgt ervoor dat het beddengoed zachter en gladder aanvoelt. Gebruik het volgens de aanwijzingen op de verpakking en je zult merken dat het verschil direct voelbaar is.

Droog het beddengoed op een lage temperatuur. Door het beddengoed op een te hoge temperatuur te drogen, kan het ruwer worden. Probeer het op een lage temperatuur te drogen of hang het buiten op om het natuurlijk te laten drogen.

Voeg zout toe aan het wasmiddel. Door zout toe te voegen aan het wasmiddel, kan het helpen om het beddengoed zachter te maken. Giet een kleine hoeveelheid zout in het wasmiddel voordat je het in de machine doet.

Gebruik een katoenen overtrek. Katoen is een natuurlijk materiaal dat zachter aanvoelt dan andere materialen, zoals polyester. Probeer een overtrek van 100% katoen te kiezen voor het meest comfortabele gevoel.  

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beddengoeddeals.nl 9,2 / 10 - 966 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Helaas is er een storing op dit moment . Verbergen