5 beddengoedtrends om 2022 in stijl te beginnen

  • Door Mieke
  • Monday 16 / 01 / 2023 0
5 beddengoedtrends om 2022 in stijl te beginnen

De nieuwe jaar begint en dat betekent dat het tijd is om na te denken over hoe we onze slaapkamer een opfrisbeurt kunnen geven. Een van de eenvoudigste manieren om dit te doen is door te investeren in nieuw beddengoed. Maar welke trends zijn hot in 2022? We zetten de belangrijkste op een rijtje:

Katoenen beddengoed
Natuurlijke materialen zijn altijd populair, en katoen is daarbij het populairste van allemaal. Het is ademend, zacht en hypoallergeen, dus het is perfect voor mensen met huid- of ademhalingsproblemen. Katoenen beddengoed is ook gemakkelijk te wassen en te onderhouden, dus het is een duurzame keuze voor elke slaapkamer.

Vintage prints
Vintage-inspired prints zijn helemaal hot in 2022. Denk aan bloemige prints, art deco-motieven en opvallende geometrische vormen. Dit beddengoed geeft een retro vibe aan je slaapkamer en is een leuke manier om wat kleur en patroon toe te voegen.

Verfijnde neutrale kleuren
Hoewel het leuk is om wat kleur toe te voegen aan je beddengoed, blijven verfijnde neutrale kleuren ook populair in 2022. Denk aan zachte grijzen, taupe en beige tinten. Dit soort beddengoed geeft een rustgevende sfeer aan je slaapkamer en is gemakkelijk te combineren met andere kleuren en accessoires.

Luxe stoffen
Wie zegt dat beddengoed niet luxueus kan zijn? In 2022 zien we een toename in beddengoed gemaakt van rijke stoffen zoals satijn, katoenen satijn en zijde. Dit soort beddengoed voelt heerlijk zacht en comfortabel aan op de huid en geeft een elegante touch aan je slaapkamer.

Geborduurd beddengoed
Geborduurd beddengoed is een subtiele manier om wat extra patroon en texturen toe te voegen aan je bed. Dit soort beddengoed is vaak verkrijgbaar in neutrale kleuren, dus het is gemakkelijk te combineren met andere kleuren en stijlen.  

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beddengoeddeals.nl 9,2 / 10 - 966 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Helaas is er een storing op dit moment . Verbergen