5 handige tips voor het perfect opvouwen van je dekbedovertrek

  • Door Mieke
  • Thursday 02 / 02 / 2023 0
5 handige tips voor het perfect opvouwen van je dekbedovertrek

Het opvouwen van een dekbedovertrek kan soms een uitdaging zijn, vooral als je het zo compact mogelijk wilt maken zodat het in je linnenkast past. Gelukkig zijn er een aantal handige tips die je kunnen helpen om het opvouwen van je dekbedovertrek makkelijker te maken.

Maak het dekbedovertrek eerst glad voordat je begint met opvouwen. Dit kun je doen door het overtrek over je bed te spreiden. Zo voorkom je dat je plooien of kreukels krijgt tijdens het opvouwen.

Leg het dekbedovertrek op een vlakke ondergrond, zoals een bed of een tafel. Zo kun je makkelijker opvouwen zonder dat het overtrek wegglijdt.

Begin met het opvouwen van de zijkanten van het dekbedovertrek naar het midden toe. Zo kun je makkelijker plooien vermijden.

Vouw het overtrek daarna nogmaals doormidden, zodat je een rechthoekig pakket krijgt.

Vouw het pakket vervolgens nogmaals doormidden, zodat je een compact vierkant pakket krijgt. Dit kun je gemakkelijk opbergen in je linnenkast of onder je bed.

Door deze tips te volgen, zal het opvouwen van je dekbedovertrek makkelijker en sneller gaan. Zo kun je je linnenkast opgeruimd houden en heb je altijd een fris en opgeruimd huis.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beddengoeddeals.nl 9,2 / 10 - 966 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Helaas is er een storing op dit moment . Verbergen