5 manieren om vouwen in je gezicht te voorkomen na het slapen

  • Door Floor
  • Monday 16 / 01 / 2023 0
5 manieren om vouwen in je gezicht te voorkomen na het slapen

Misschien heb je wel eens wakker gemaakt met diepe vouwen in je gezicht, vooral rond je voorhoofd en ogen. Dit komt vaak voor bij mensen die op hun zij of buik slapen, omdat deze houdingen ervoor zorgen dat het gewicht van het hoofd op het kussen drukt en de huid naar beneden trekt. Maar geen zorgen, er zijn een aantal manieren om deze vouwen te voorkomen of tenminste te verminderen.

Gebruik het juiste kussen
Een kussen met te weinig of te veel steun kan ervoor zorgen dat je hoofd naar beneden zakt en vouwen veroorzaakt. Kies daarom voor een kussen met medium steun, zoals een kussen van traagschuim of koolstofvezel. Dit zorgt ervoor dat je hoofd op een natuurlijke positie blijft en de huid niet naar beneden trekt.

Slaap op je rug
Slaap op je rug is de beste manier om vouwen te voorkomen, omdat het gewicht van je hoofd gelijkmatig verdeeld wordt over het kussen en er geen druk op de huid komt. Als je het moeilijk vindt om op je rug te slapen, kun je een kussen onder je knieën leggen om je rug te ondersteunen en te voorkomen dat je op je zij of buik rolt.

Gebruik een anti-rimpelkussen
Er bestaan speciaal ontworpen kussens die de huid helpen ontspannen en vouwen te voorkomen tijdens het slapen. Deze anti-rimpelkussens hebben meestal een gepatenteerd ontwerp met kussenschoten of -holtes die de huid op zijn plaats houden en ervoor zorgen dat het gewicht van het hoofd gelijkmatig verdeeld wordt.

Slaap met een hoofdband
Een hoofdband kan helpen om vouwen te voorkomen door de huid op zijn plaats te houden en ervoor te zorgen dat het haar niet in het gezicht valt tijdens het slapen. Kies voor een band met zachte, ademende stof die comfortabel is om te dragen en de huid niet irriteert.

Gebruik een anti-rimpelcrème voor het slapen
Een goede anti-rimpelcrème kan helpen om de huid vochtig en gehydrateerd te houden tijdens het slapen, wat kan helpen om vouwen te verminderen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beddengoeddeals.nl 9,2 / 10 - 1124 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Helaas is er een storing op dit moment . Verbergen