5 slimme tips voor het opvouwen van een dekbed

  • Door Mieke
  • Saturday 21 / 01 / 2023 0
5 slimme tips voor het opvouwen van een dekbed

Het opvouwen van een dekbed is vaak een lastige en tijdrovende klus. Toch is het belangrijk om je dekbed goed op te vouwen, zodat het mooi en netjes in je kast kan worden opgeborgen. Hieronder geven we je 5 slimme tips om het opvouwen van je dekbed makkelijker te maken.

Maak het dekbed eerst goed glad. Haal alle plooien en kreukels eruit, zodat het dekbed mooi en strak ligt.

Vouw het dekbed in de lengte doormidden. Zorg dat de twee korte zijkanten op elkaar liggen, zodat het dekbed in twee lagen ligt.

Vouw het dekbed nogmaals doormidden, maar nu in de breedte. Zorg dat de twee lange zijkanten op elkaar liggen, zodat het dekbed in vier lagen ligt.

Vouw het dekbed verder in de lengte doormidden, zodat het dekbed in acht lagen ligt. Dit zorgt ervoor dat het dekbed mooi opgevouwen is en makkelijk in de kast kan worden gelegd.

Gebruik eventueel een dekbedhoes om het dekbed op te bergen. Zo blijft het dekbed mooi en schoon en hoef je het minder vaak te wassen.

Door deze tips op te volgen, zal het opvouwen van je dekbed een stuk makkelijker gaan. Zo kun je snel en efficiënt je dekbed opbergen en heb je altijd een nette en opgeruimde slaapkamer.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beddengoeddeals.nl 9,2 / 10 - 966 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Helaas is er een storing op dit moment . Verbergen