5 tips om je haar te beschermen tijdens het slapen

  • Door Mieke
  • Tuesday 17 / 01 / 2023 0
5 tips om je haar te beschermen tijdens het slapen

Wanneer je slaapt, is je haar extra gevoelig voor schade. Je beweegt je hoofd tijdens het slapen en dit kan leiden tot knopen, breuken en zelfs haaruitval. Gelukkig zijn er enkele eenvoudige stappen die je kunt nemen om je haar te beschermen tijdens het slapen.

Gebruik een zijden of satijnen kussensloop. Synthetische stoffen zoals katoen en polyester kunnen aan je haar trekken en kroezen veroorzaken. Een kussensloop van satijn of zijde laat je haar glad glijden en vermindert wrijving.

Maak je haar los voordat je gaat slapen. Als je haar opgestoken of opgebonden is, kan dit leiden tot knopen en breuken. Laat je haar los zodat het vrij kan bewegen tijdens het slapen.

Gebruik een haarband om je haar op te binden. Als je liever je haar opgestoken of opgebonden hebt tijdens het slapen, gebruik dan een haarband. Dit zijn minder strak dan elastiekjes en verminderen de kans op breuk en knopen.

Gebruik een satijnen hoofdband of slaapmuts. Een satijnen hoofdband of slaapmuts kan helpen om kroezen te verminderen en zorgt ervoor dat je haar glad blijft.

Gebruik een haarspray of haarolie. Een haarspray of haarolie kan helpen om je haar te beschermen tegen wrijving tijdens het slapen en kan ook helpen om knopen en kroezen te verminderen.

Door deze eenvoudige stappen te volgen, kun je ervoor zorgen dat je haar gezond blijft tijdens het slapen. Probeer ze uit en merk het verschil in de kwaliteit van je haar.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beddengoeddeals.nl 9,2 / 10 - 966 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Helaas is er een storing op dit moment . Verbergen