5 tips om vouwen in je gezicht na het slapen te voorkomen

  • Door Mieke
  • Saturday 21 / 01 / 2023 0
5 tips om vouwen in je gezicht na het slapen te voorkomen

We hebben allemaal wel eens wakker geworden met vouwen in ons gezicht na het slapen. Dit kan vervelend zijn, vooral als je probeert om een gladde huid te behouden. Gelukkig zijn er een aantal dingen die je kunt doen om deze vouwen te voorkomen. Hier zijn 5 tips die je kunnen helpen:

Slaap op je rug - Slapen op je rug kan ervoor zorgen dat je gezicht minder tegen het kussen drukt, wat kan leiden tot minder vouwen. Het kan even wennen zijn om op je rug te slapen, maar het is het waard om te proberen.

Gebruik een satijnen kussensloop - Deze materialen glijden makkelijker langs je huid dan katoenen of andere materialen, wat kan helpen om vouwen te voorkomen.

Vermijd het dragen van make-up naar bed - Make-up kan de huid uitdrogen en leiden tot vouwen als je gaat slapen. Zorg ervoor dat je je gezicht grondig reinigt voordat je gaat slapen.

Gebruik een goede nachtcrème - Een nachtcrème kan helpen om de huid te hydrateren en te voorkomen dat deze uitdroogt tijdens het slapen. Kies een crème met hyaluronzuur of glycerine voor extra hydratatie.

Gebruik een anti-rimpelkussen - Er zijn kussens op de markt die speciaal zijn ontworpen om vouwen te voorkomen. Deze kussens hebben meestal een speciale laag aan de ene kant die zacht is voor de huid en helpt om vouwen te voorkomen.

Door deze tips op te volgen, kan je ervoor zorgen dat je wakker wordt met een gladde en stralende huid, zonder vouwen. Probeer het uit en je zult zien dat het een verschil kan maken.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beddengoeddeals.nl 9,2 / 10 - 966 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Helaas is er een storing op dit moment . Verbergen