Hoe kies je de perfecte print voor je dekbedovertrek?

  • Door Mieke
  • Saturday 21 / 01 / 2023 0
Hoe kies je de perfecte print voor je dekbedovertrek?

Als je op zoek bent naar een nieuw dekbedovertrek, dan is het belangrijk om een overtrek te kiezen die bij je past en je slaapkamer aanvult. Een print dekbedovertrek kan een mooie manier zijn om wat kleur en patroon aan je slaapkamer toe te voegen, maar het is belangrijk om de juiste print te kiezen zodat het niet te druk of onbalans wordt. Hier zijn enkele tips om te helpen bij het bepalen van de juiste print voor je dekbedovertrek.

Overweeg de stijl van je slaapkamer. Als je een rustige, minimalistische slaapkamer hebt, dan wil je misschien een subtielere print kiezen, zoals een ruit of gestreept patroon. Als je slaapkamer echter al vol staat met kleurrijke accessoires, kan een opvallende print juist goed werken om alles bij elkaar te brengen.

Kies een print die past bij je persoonlijkheid. Als je bijvoorbeeld houdt van kunst en creativiteit, dan kan een kunstzinnige print of een print met abstracte vormen een goede keuze zijn. Als je echter meer van natuur houdt, kan een print met bloemen of dieren een goede optie zijn.

Overweeg de grootte van de print. Als je een kleine slaapkamer hebt, kan het helpen om een kleinere print te kiezen om visuele rust te behouden. Als je echter een grotere slaapkamer hebt, kan een grotere of opvallendere print juist goed werken om de ruimte op te vullen.

Kies de juiste kleuren. Als je al een aantal kleuren in je slaapkamer hebt, zoek dan een dekbedovertrek met kleuren die hiermee samengaan. Als je echter nog niet zoveel kleur hebt in je slaapkamer, kan een dekbedovertrek met een kleurrijke print helpen om sfeer toe te voegen. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beddengoeddeals.nl 9,2 / 10 - 1124 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Helaas is er een storing op dit moment . Verbergen