Hoe voorkom je dat geverfd haar op je hoofdkussen komt?

  • Door Mieke
  • Tuesday 17 / 01 / 2023 0
Hoe voorkom je dat geverfd haar op je hoofdkussen komt?

Als je je haar hebt geverfd, wil je natuurlijk dat het er zo lang mogelijk mooi uitziet. Een van de manieren om dit te bereiken is door te voorkomen dat het haar op je hoofdkussen komt, wat kan leiden tot vervaging en uitdroging van de kleur. Gelukkig zijn er een aantal dingen die je kunt doen om dit te voorkomen.

Gebruik een hoofdkussenhoes: Een simpele manier om te voorkomen dat geverfd haar op je hoofdkussen komt, is door het gebruik van een hoofdkussenhoes. Deze hoes zorgt ervoor dat het haar niet direct in aanraking komt met het hoofdkussen en kan gemakkelijk worden afgenomen en gewassen.

Maak je haar los voordat je gaat slapen: Als je je haar vastzet in een staart of vlecht voordat je gaat slapen, kan het haar gemakkelijk op het hoofdkussen komen te liggen. Maak het daarom los voordat je gaat slapen, of gebruik haarspeldjes om het op te steken.

Gebruik een slaapmuts: Een slaapmuts kan ook helpen om te voorkomen dat geverfd haar op je hoofdkussen komt. Deze muts houdt het haar uit je gezicht en zorgt ervoor dat het niet tegen het hoofdkussen kan wrijven.

Gebruik een vochtinbrengende conditioner: Als je haar droog en beschadigd is, is de kans groter dat het op je hoofdkussen komt te liggen. Gebruik daarom een vochtinbrengende conditioner om het haar te hydrateren en soepel te houden.

Gebruik een satijnen of katoenen kussenslopen: Satijnen en katoenen kussenslopen zijn zachter voor het haar dan andere materialen, wat kan helpen om te voorkomen dat het haar op het hoofdkussen komt te liggen.

Door deze tips in acht te nemen, kan je helpen om te voorkomen dat geverfd haar op je hoofdkussen komt en de levensduur van de kleur te verlengen. Zo blijft je haar langer mooi en gezond!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beddengoeddeals.nl 9,2 / 10 - 966 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Helaas is er een storing op dit moment . Verbergen