Hoe was je een dekbedovertrek op de juiste manier?

  • Door Floor
  • Thursday 02 / 02 / 2023 0
Hoe was je een dekbedovertrek op de juiste manier?

Wassen van je dekbedovertrek is niet alleen belangrijk om hygiënisch te blijven, maar het kan ook helpen om de levensduur van je dekbedovertrek te verlengen. Maar hoe was je het op de juiste manier zonder het te beschadigen of te verkleinen? Hier zijn een paar tips om je te helpen je dekbedovertrek op de juiste manier te wassen:

Lees de wasvoorschriften op het label van je dekbedovertrek. Dit kan je vertellen wat voor temperatuur het beste is om het te wassen, of je het mag drogen in de droger.

Maak je dekbedovertrek schoon voordat je het wast. Verwijder eventuele vlekken of knoeiboel met een mild reinigingsmiddel en lauwwarm water.

Was je dekbedovertrek in de wasmachine op de juiste temperatuur en met de juiste wasmiddelen. Gebruik nooit te veel wasmiddel, want dit kan leiden tot overmatig schuimvorming en het kan zorgen voor vlekken of verkleuring van je dekbedovertrek.

Gebruik een fijne waszak als je het in de wasmachine wast. Dit kan helpen om het te beschermen tegen beschadiging.

Droog je dekbedovertrek op de juiste manier. Als het label aangeeft dat je het in de droger mag drogen, zet dan de droger op een lage temperatuur en verwijder het uit de droger zodra het droog is. Als het label aangeeft dat je het op de lijn moet drogen, hang het dan op in de schaduw en laat het volledig drogen voordat je het op het bed legt.

Het wassen van je dekbedovertrek op de juiste manier zal helpen om het hygiënisch te houden en de levensduur te verlengen. Door de wasvoorschriften op het label te volgen en het op de juiste manier te drogen, kun je ervoor zorgen dat je dekbedovertrek er zo lang mogelijk mooi uit blijft zien.

Tip: Bekijk onze wasinstructie voor verdere tips voor de eerste keer wassen!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beddengoeddeals.nl 9,2 / 10 - 966 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Helaas is er een storing op dit moment . Verbergen