Tips om snurken van je partner in de slaapkamer te verminderen

  • Door Floor
  • Friday 10 / 03 / 2023 0
Tips om snurken van je partner in de slaapkamer te verminderen

Het is een bekend probleem voor veel mensen: je partner snurkt in de slaapkamer en dit kan ervoor zorgen dat jij niet goed slaapt. Gelukkig zijn er een aantal manieren om snurken te verminderen of zelfs te voorkomen. Hieronder geven we enkele tips om snurken van je partner in de slaapkamer te verminderen.

Zorg voor een goede slaappositie
Sommige mensen snurken als ze op hun rug liggen, dus het kan helpen om je partner op hun zij te laten slapen. Dit kan het snurken verminderen omdat het de tong en het zachte gehemelte niet achter in de keel drukt. Als je partner niet op hun zij wil slapen, kun je ook proberen een kussen te gebruiken om de nek te ondersteunen en de luchtwegen open te houden.

Maak het slaapkamerklimaat aangenaam
Een droge en koude slaapkamer kan snurken veroorzaken, dus zorg ervoor dat de luchtvochtigheid in de slaapkamer op peil blijft door een luchtbevochtiger te gebruiken. Ook kun je het raam openzetten of de verwarming lager zetten om de temperatuur in de slaapkamer te verlagen.

Laat je partner geen alcohol of slaappillen gebruiken
Alcohol en slaappillen kunnen ervoor zorgen dat het zachte gehemelte en de tong ontspannen en daardoor naar achteren vallen, wat snurken kan veroorzaken. Probeer daarom te voorkomen dat je partner vlak voor het slapen gaan alcohol of sedativa gebruikt.

Laat je partner stoppen met roken
Roken kan de luchtwegen vernauwen en het slijmvlies van de neus en keel irriteren, wat kan leiden tot snurken. Als je partner rookt, is het dus een goed idee om te overwegen om te stoppen met roken om het snurken te verminderen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beddengoeddeals.nl 9,2 / 10 - 966 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Helaas is er een storing op dit moment . Verbergen