Waarom plaids je huis verwarmen en je geld besparen

  • Door Mieke
  • Monday 16 / 01 / 2023 0
Waarom plaids je huis verwarmen en je geld besparen

Heb je het koud in huis en wil je graag de thermostaat wat lager zetten om geld te besparen op je energierekening? Overweeg dan om plaids te gebruiken als extra laag om je warm te houden.

Plaids zijn geweven dekens die je over je bed, bank of zelfs over je schouders kan leggen als extra warmtebron. Ze zijn gemaakt van verschillende materialen, waaronder wol, katoen en fleece, en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren.

Maar hoe werken plaids nu precies om je huis te verwarmen? Het antwoord ligt in het feit dat plaids je lichaamswarmte vasthouden. Als je onder een plaid ligt, kan je eigen lichaamswarmte niet ontsnappen en blijft deze in je bed of op de bank hangen, waardoor je het warmer hebt. Dit betekent dat je de thermostaat wat lager kan zetten zonder het koud te hebben.

Daarnaast zijn plaids ook een duurzame en betaalbare oplossing om je huis te verwarmen. Ze zijn gemakkelijk te wassen en kunnen jarenlang mee gaan, waardoor je niet hoeft te investeren in duurdere verwarmingstechnologieën. Bovendien kan het gebruik van plaids ook bijdragen aan het verminderen van je carbon footprint door het gebruik van de verwarming te verminderen.

Dus als je het koud hebt in huis en wat geld wilt besparen op je energierekening, overweeg dan om plaids te gebruiken als extra warmtebron. Ze zijn niet alleen comfortabel en stijlvol, maar ook een duurzame en betaalbare manier om je huis te verwarmen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beddengoeddeals.nl 9,2 / 10 - 966 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Helaas is er een storing op dit moment . Verbergen