4 Manieren om vouwen in je gezicht na slapen te voorkomen

  • Door Mieke
  • Monday 23 / 01 / 2023 0
4 Manieren om vouwen in je gezicht na slapen te voorkomen

We hebben allemaal wel eens wakker geworden met vouwen in ons gezicht na een nacht slapen. Het kan vervelend zijn en het kan ons ook ouder laten lijken dan we zijn. Gelukkig zijn er een aantal manieren om dit te voorkomen.

Slaap op je rug - Het is het beste om op je rug te slapen omdat dit ervoor zorgt dat de huid niet tegen het kussen drukt. Als je op je zij of buik slaapt, kan het zorgen voor vouwen in je gezicht.

Gebruik een satijnen kussensloop of zijden kussensloop - Deze materialen glijden gemakkelijk over het gezicht en zorgen ervoor dat er minder wrijving is tussen het kussen en je huid. Dit kan helpen om vouwen te voorkomen. 

Vermijd het gebruik van teveel verzorgingsproducten voor het slapen - Sommige verzorgingsproducten kunnen een vette laag op het gezicht achterlaten, wat kan leiden tot vouwen. Gebruik een lichtere nachtcrème of verminder het aantal producten dat je gebruikt voordat je gaat slapen.

Voer regelmatig huidverzorging uit - Door regelmatig te exfoliëren en te hydrateren, kan je huid er gezonder uitzien en kan het vouwen helpen voorkomen. Zoek naar producten met antioxidanten en retinol om de huid te versterken en te verstevigen.

Door deze simpele tips te volgen, kan je helpen om vouwen in je gezicht na het slapen te voorkomen en er frisser en jonger uit te zien. Probeer ze uit en voel je jaren jonger!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beddengoeddeals.nl 9,2 / 10 - 966 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Helaas is er een storing op dit moment . Verbergen