5 manieren om geverfd haar op je hoofdkussen te voorkomen

  • Door Jantine
  • Thursday 02 / 02 / 2023 0
5 manieren om geverfd haar op je hoofdkussen te voorkomen

Als je recentelijk je haar hebt geverfd, wil je natuurlijk dat de kleur zo lang mogelijk mooi blijft. Helaas kan het voorkomen dat er wat verf op je hoofdkussen terechtkomt, wat kan leiden tot ongewenste vlekken. Gelukkig zijn er een aantal dingen die je kunt doen om dit te voorkomen.

Gebruik een kussensloop
Als je je haar net hebt geverfd, is het verstandig om een kussensloop te gebruiken. Zo voorkom je dat eventuele verf op het hoofdkussen terechtkomt. Je kunt ook een oude handdoek of servet op het hoofdkussen leggen voordat je gaat slapen.

Maak je haar goed schoon voordat je naar bed gaat
Zorg ervoor dat je haar goed gewassen en gekamd is voordat je naar bed gaat. Zo voorkom je dat er knopen in je haar ontstaan en dat er verf op je hoofdkussen terechtkomt.

Gebruik een slaapmuts of slaapkap
Een slaapmuts of slaapkap kan ook helpen om geverfd haar op je hoofdkussen te voorkomen. Zo kun je je haar goed afdekken en voorkom je dat er verf op het hoofdkussen terechtkomt.

Gebruik een olie of haarspray
Een olie of haarspray kan helpen om je haar te beschermen tegen vervaging en kan ook helpen om geverfd haar op je hoofdkussen te voorkomen. Zoek naar een product dat speciaal is ontworpen om de kleur van geverfd haar te behouden.

Maak je hoofdkussen regelmatig schoon
Als je toch wat verf op je hoofdkussen krijgt, is het belangrijk om het regelmatig te wassen. Zo voorkom je dat de vlekken harder worden en moeilijker te verwijderen zijn. Gebruik een mild reinigingsmiddel en was het hoofdkussen op een lage temperatuur.

Met deze tips kun je helpen om geverfd haar op je hoofdkussen te voorkomen en zo de kleur van je haar zo lang mogelijk mooi te houden.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beddengoeddeals.nl 9,2 / 10 - 966 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Helaas is er een storing op dit moment . Verbergen