5 Tips voor goed slapen met een gebroken arm

  • Door Mieke
  • Wednesday 25 / 01 / 2023 0
5 Tips voor goed slapen met een gebroken arm

Een gebroken arm kan erg pijnlijk zijn en kan invloed hebben op hoe goed je slaapt. Toch is het belangrijk om voldoende rust te krijgen om te herstellen, dus hier zijn enkele tips om te helpen bij het slapen met een gebroken arm:

Probeer een comfortabele positie te vinden: Het kan moeilijk zijn om een comfortabele positie te vinden met een gebroken arm, vooral als je gewend bent om op je zij te slapen. Probeer een kussen te gebruiken om je arm op te steunen of probeer op je rug te slapen met een kussen onder je gebroken arm.

Gebruik pijnmedicatie: Als je pijn hebt, kan het moeilijk zijn om te slapen. Overleg met je arts om te zien of pijnmedicatie vóór het slapen gaan kan helpen om de pijn te verminderen.

Maak het donker en stil: Het kan helpen om een oogmasker en oordoppen te gebruiken om te voorkomen dat licht en geluiden je wakker houden.

Vermijd cafeïne en alcohol: Cafeïne en alcohol kunnen het moeilijker maken om in slaap te vallen en kunnen ook de kwaliteit van je slaap verminderen. Probeer deze middelen te vermijden, vooral vlak voor het slapen gaan.

Overleg met een arts: Als je moeite hebt om te slapen of pijn blijft houden, overleg dan met een arts. Er kunnen andere behandelingen beschikbaar zijn om je te helpen beter te slapen en de pijn te verminderen.

Het is belangrijk om voldoende rust te krijgen als je een gebroken arm hebt om te helpen bij het herstel. Door deze tips te volgen, kan het makkelijker zijn om te slapen en beter te herstellen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beddengoeddeals.nl 9,2 / 10 - 1124 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Helaas is er een storing op dit moment . Verbergen