Terug

Is het waar dat singles beter slapen dan mensen in relaties?

  • Door Mieke
  • Monday 16 / 01 / 2023 0
Is het waar dat singles beter slapen dan mensen in relaties?

Als je single bent, ben je waarschijnlijk wel eens gehoord dat je beter zou slapen dan mensen in relaties. Maar is dit echt zo? Laten we eens kijken naar de feiten.

Eerst en vooral, het is belangrijk om te weten dat iedereen anders is en dat de hoeveelheid slaap die nodig is, kan variëren van persoon tot persoon. Sommige mensen hebben weinig slaap nodig om goed te functioneren, terwijl anderen meer slaap nodig hebben. Dit geldt zowel voor singles als mensen in relaties.

Met dat gezegd, is het wel zo dat mensen in relaties vaak minder slaap krijgen dan singles. Dit komt omdat mensen in relaties vaak verantwoordelijkheden hebben die hen ervan weerhouden om voldoende slaap te krijgen. Zo kunnen zij bijvoorbeeld waken voor zieke kinderen, of waken voor hun partner als die ziek is. Ook kunnen zij wakker liggen omdat ze zich zorgen maken over problemen in de relatie of andere zaken die hen bezighouden.

Aan de andere kant, singles hebben vaak meer tijd om te slapen omdat ze geen verantwoordelijkheden hebben die hen ervan weerhouden om voldoende slaap te krijgen. Ze hebben ook vaak meer controle over hun slaapomgeving, wat kan helpen om beter te slapen.

Dus, is het waar dat singles beter slapen dan mensen in relaties? Het hangt af van de persoon en hun specifieke omstandigheden. Wat wel duidelijk is, is dat mensen in relaties vaak minder slaap krijgen vanwege de verantwoordelijkheden en zorgen die ze hebben. Als je single bent, kan het zijn dat je beter slaapt omdat je meer controle hebt over je slaapomgeving en minder verantwoordelijkheden hebt die je wakker houden. Maar onthoud dat iedereen anders is en dat het belangrijk is om voldoende slaap te krijgen, ongeacht of je single bent of in een relatie.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beddengoeddeals.nl 9 / 10 - 633 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen