Terug

Stop snurken vannacht: 7 effectieve manieren om snurken te verminderen

  • Door Mieke
  • Monday 16 / 01 / 2023 0
Stop snurken vannacht: 7 effectieve manieren om snurken te verminderen

Snurken kan een frustrerend en vervelend probleem zijn voor zowel degene die snurkt als voor degenen in de buurt. Gelukkig zijn er een aantal manieren om snurken te verminderen of zelfs te stoppen. Hier zijn 7 effectieve manieren om te proberen:

Probeer op je zij te slapen. Als je op je rug slaapt, kan de tong naar achteren zakken en de luchtwegen blokkeren, wat leidt tot snurken. Door op je zij te slapen, kan de tong beter naar voren bewegen en blijven de luchtwegen vrij.

Maak je bed op met twee kussens. Door een kussen onder je hoofd te leggen en een kussen onder je schouders, kan je hoofd en nek in een betere positie blijven, wat kan helpen om snurken te verminderen.

Verminder uw alcohol- en tabaksgebruik. Alcohol en tabak kunnen de spieren in de luchtwegen ontspannen en leiden tot snurken. Probeer je alcohol- en tabaksgebruik te beperken, vooral vlak voor het slapengaan.

Gebruik een luchtvochtigheidsmeter. Als de lucht in je slaapkamer te droog is, kan dit leiden tot irritatie van de luchtwegen en snurken. Gebruik een luchtvochtigheidsmeter om de luchtvochtigheid in je slaapkamer te meten en gebruik een luchtbevochtiger als de lucht te droog is.

Maak je neusvrij. Als je neus verstopt is, kan dit leiden tot moeite met ademhalen en snurken. Gebruik een neusspray of neusdruppels om je neus te verwijden en gebruik een snotter of neusreiniger om de neusholtes te reinigen.

Overweeg gewichtsverlies. Overgewicht kan leiden tot een verhoogde druk op de luchtwegen en dus snurken. Als je overgewicht hebt, overweeg dan om af te vallen om snurken te verminderen.

Probeer een anti-snurkbeugel. Er zijn verschillende soorten anti-snurkbeugels op de markt, zoals mandibulaire repositie-apparaten (MRA's) en neustussentrekkers. Deze beugels werken door de luchtwegen te verwijden en kunnen helpen om snurken te verminderen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beddengoeddeals.nl 9 / 10 - 700 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Helaas is er een storing op dit moment . Verbergen