5 manieren om beter te slapen met whitenoise

  • Door Mieke
  • Tuesday 17 / 01 / 2023 0
5 manieren om beter te slapen met whitenoise

Whitenoise kan een effectieve manier zijn om beter te slapen, vooral als je last hebt van externe afleidingen of slaapproblemen. Maar wat is whitenoise precies en hoe kan het helpen om beter te slapen?

Whitenoise is een achtergrondgeluid dat bestaat uit alle frequenties die het menselijk oor kan horen. Het klinkt als een constante, monotone ruis, zoals het geluid van een ventilator of de branding op het strand. Dit soort geluid kan helpen om andere, storende geluiden te maskeren, wat kan leiden tot een vermindering van slaapstoornissen.

Hier zijn vijf manieren om whitenoise te gebruiken om beter te slapen:

Gebruik een whitenoise-machine: Er zijn verschillende apparaten op de markt die specifiek zijn ontworpen om whitenoise te produceren. Deze machines bieden vaak verschillende instellingen, zodat je de perfecte hoeveelheid en soort whitenoise kunt kiezen die voor jou werkt.

Luister naar whitenoise-tracks op je smartphone of tablet: Er zijn talloze apps en muziekstreamingsdiensten die specifieke tracks aanbieden die zijn ontworpen om als whitenoise te dienen. Zoek naar tracks met labels als "slaap" of "whitenoise" om een geschikte keuze te vinden.

Gebruik een ventilator: Hoewel het misschien niet het meest high-tech oplossing is, kan een ventilator ook een goede bron van whitenoise zijn. Het constante geruis van de ventilator kan helpen om andere storende geluiden te maskeren.

Maak gebruik van whitenoise-kussens: Er zijn kussens op de markt die zijn ontworpen om whitenoise te produceren wanneer je erop ligt. Dit kan een handig alternatief zijn als je geen ruimte hebt voor een whitenoise-machine of ventilator op je nachtkastje.

Luister naar natuurlijke whitenoise: Als je liever naar natuurlijke geluiden luistert in plaats van mechanische whitenoise, kun je ook proberen om naar natuurlijke whitenoise-bronnen te luisteren, zoals regen of rivierwater. Er zijn ook talloze muziekalbums en tracks beschikbaar die deze soorten geluiden combineren met rustgevende muziek om een ontspannen slaapomgeving te creëren.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beddengoeddeals.nl 9,2 / 10 - 1124 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Helaas is er een storing op dit moment . Verbergen