Hoe kun je goed slapen met een gebroken arm?

  • Door Mieke
  • Tuesday 17 / 01 / 2023 0
Hoe kun je goed slapen met een gebroken arm?

Heb je net een gebroken arm opgelopen en ben je bang dat je niet goed kunt slapen vanwege de pijn en ongemak? Geen paniek, want er zijn een aantal dingen die je kunt doen om het slapen met een gebroken arm te vergemakkelijken.

Ten eerste is het belangrijk om je arm goed te ondersteunen tijdens het slapen. Dit kun je doen door een kussen of een handdoek onder je arm te leggen, zodat deze niet te veel naar beneden hangt en de pijn vermindert. Ook kan het helpen om een andere houding aan te nemen, bijvoorbeeld op je rug liggen met een kussen onder je arm of op je buik liggen met een kussen tussen je arm en je borst.

Vergeet ook niet om pijnmedicatie in te nemen voordat je gaat slapen. Dit kan de pijn verminderen en je helpen beter te slapen. Zorg wel dat je de medicatie op tijd inneemt, zodat deze voldoende tijd heeft om te werken voordat je gaat slapen. Bespreek medicatie uiteraard wel eerst met een arts.

Het kan ook helpen om een comfortabele slaaphouding aan te nemen door bijvoorbeeld een kussentje onder je benen te leggen of een kussen tussen je knieën te plaatsen. Dit kan helpen om spanning op de arm te verminderen en om pijn te verminderen.

Vergeet ook niet om de slaapkamer op een comfortabele temperatuur te houden en om voldoende ventilatie te hebben. Dit kan helpen om een goede nachtrust te behouden.

In het algemeen is het belangrijk om een comfortabele slaaphouding aan te nemen en om pijnmedicatie in te nemen voordat je gaat slapen als je een gebroken arm hebt. Door deze stappen te volgen, kun je goed slapen en snel herstellen van je gebroken arm.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beddengoeddeals.nl 9,2 / 10 - 966 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Helaas is er een storing op dit moment . Verbergen