Hoe vermijd je dat geverfd haar op je hoofdkussen komt?

  • Door Mieke
  • Wednesday 25 / 01 / 2023 0
Hoe vermijd je dat geverfd haar op je hoofdkussen komt?

Als je je haar geverfd hebt, is het vervelend als er kleur op je hoofdkussen komt. Gelukkig zijn er een aantal dingen die je kunt doen om dit te voorkomen.

Ten eerste is het belangrijk om je haar goed te wassen na het verven. Gebruik een milde shampoo en conditioner en spoel je haar grondig uit. Zo verwijder je alle restjes verf die op je haar kunnen blijven zitten.

Daarnaast is het aan te raden om een kussensloop te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat de verf niet direct op het kussen komt, maar op de kussensloop. Zo kun je deze gemakkelijk wassen en heb je geen last van kleur op je hoofdkussen.

Ook kun je je haar opbinden voordat je gaat slapen. Zo blijft je haar uit de buurt van je hoofdkussen en voorkom je dat er verf op komt.

Als je toch last hebt van verf op je hoofdkussen, kun je dit gemakkelijk verwijderen door een oude tandenborstel te gebruiken. Sproei wat water op het betreffende gebied en borstel het weg.

Met deze tips hoef je je geen zorgen te maken over geverfd haar op je hoofdkussen. Zo kun je onbezorgd genieten van een goede nachtrust met prachtig gekleurd haar.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beddengoeddeals.nl 9,2 / 10 - 966 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Helaas is er een storing op dit moment . Verbergen