Verwijder vlekken in je matras met deze 5 eenvoudige stappen

  • Door Mieke
  • Tuesday 17 / 01 / 2023 0
Verwijder vlekken in je matras met deze 5 eenvoudige stappen

Een matras is een belangrijk en dure aankoop, en we willen dat het zo lang mogelijk goed blijft. Helaas kan het gebeuren dat er vlekken op het matras verschijnen, bijvoorbeeld door drank, eten of zweet. Gelukkig zijn er eenvoudige manieren om deze vlekken te verwijderen, zodat je matras weer schoon en fris is.

Stap 1: Blijf rustig en wacht tot de vlek droog is. Als je direct begint met het verwijderen van de vlek, kan het gebeuren dat je de vlek nog dieper in het matras drukt, wat het moeilijker maakt om de vlek te verwijderen. Wacht dus tot de vlek droog is voordat je verder gaat.

Stap 2: Maak het matras schoon met een vochtig doekje. Gebruik lauw water en een mild schoonmaakmiddel om het matras te reinigen. Maak cirkelvormige bewegingen om de vlek te verwijderen en spoel de doek af in lauw water.

Stap 3: Gebruik een speciaal product voor het verwijderen van vlekken. Er zijn speciale producten verkrijgbaar voor het verwijderen van vlekken in matrassen. Volg de aanwijzingen op het product en gebruik het om de vlek te verwijderen.

Stap 4: Maak het matras droog met een handdoek. Gebruik een schone, droge handdoek om het matras droog te deppen. Dit zal helpen om te voorkomen dat er schimmel op het matras ontstaat.

Stap 5: Laat het matras volledig drogen. Als je het matras hebt schoongemaakt en droog hebt gemaakt met een handdoek, is het belangrijk om het matras volledig te laten drogen voordat je het opmaakt. Dit kan een paar uur duren, dus zorg dat je voldoende tijd hebt.

Met deze 5 eenvoudige stappen kun je vlekken op je matras verwijderen en je matras weer fris en schoon maken. Houd het matras regelmatig schoon en je zult er langer plezier van hebben.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beddengoeddeals.nl 9,2 / 10 - 966 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Helaas is er een storing op dit moment . Verbergen